قوت القلوب عضو جديد
عدد الرسائل : 6 العمر : 32 اعلام الدول : المهنة : الهواية : تاريخ التسجيل : 02/09/2008
| موضوع: معلومات مهمه عند صنع الحلوى الثلاثاء سبتمبر 02, 2008 5:25 am | |
| بسم الله الرحمن الرحيم *المكاييل المنزليه كيلو دقيق=8أكواب متوسطه غير مملؤه
كيلو سكر بودره=6اكواب متوسطه كيلو سمن سائل =4اكواب متوسطة لتر ماء او لبن=4 اكواب كبيره ملحوظه: يراعى عدم زيادة البيكنج بودر فى العجين لانه يؤدى لجفافه فلا يزيد مقدار البيكنج بودر عن نصف ملعقه صغيره لكل كوب دقيق . تستعمل ملعقه خشب لمزج المقادير والتقليب على النار. السكر المستعمل يرعى ان يكون سكر بودره. ............................................... | |
|
lovely_bannotaaa عضو ذهبى
عدد الرسائل : 1084 العمر : 40 الموقع : ام الدنيا المزاج : حلو اوى الهواية : وسام خاص : تاريخ التسجيل : 08/07/2008
| |
مرام عضو ذهبى
عدد الرسائل : 497 العمر : 44 وسام خاص : تاريخ التسجيل : 14/07/2008
| موضوع: رد: معلومات مهمه عند صنع الحلوى الثلاثاء سبتمبر 02, 2008 6:38 am | |
| | |
|
lovely_bannotaaa عضو ذهبى
عدد الرسائل : 1084 العمر : 40 الموقع : ام الدنيا المزاج : حلو اوى الهواية : وسام خاص : تاريخ التسجيل : 08/07/2008
| موضوع: رد: معلومات مهمه عند صنع الحلوى الثلاثاء سبتمبر 02, 2008 11:41 am | |
| يامرام لازم اللى يدخل منتدانا يبقى داخل على نور بلاش نخدع حد | |
|